Nincs önfenntartás, csak bedőlt projektek és adósság évek óta | riport Bogdán László falujáról

Partizán

170 E megtekintés93

  Tetszik az adás? Szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, férj hozzá az extra tartalmakhoz is! www.patreon.com/partizanpolitika
  Bogdán László tragikus halála miatt október 4-én időközi polgármester-választást tartottak Cserdiben. A választás hétvégéjén a faluban jártunk, hogy megnézzük, mit hagyott maga mögött az országos hírnévre szert tett polgármester 14 éves, váratlanul megszakadt mandátuma után.
  Nem tudod nézni? Már hallgathatod is: open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
  Kövess minket Facebookon! partizanpolitika/
  Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz! groups/partizantarsalgo
  Kövess minket Instagramon! partizanpolitika

  Közzététel: 21 napja

  Megjegyzés

  1. János Gruner

   Szarkeverés felső fokon, és lejáratás. Erről szól ez a videó.

  2. Erzsébet Szabó

   Így üzleteljen valaki a Fidesszel. Nem egyedi történet ez. Lehetne sok ilyen sztorit forgatni.

  3. Tímea P.

   Van aki tényleg utánajárt ennek az ügynek és így már más képet mutat az egész. Bogdán László már nem tud védekezni, de megteszi helyette más. Dalia László írása. www.mixonline.hu/Cikk.aspx?id=180275&fbclid=IwAR2M8w5cSUQOlJCQerS9gbtYogs7Kv2S2gxa7aP0iaawC5oypTWy58PZN0M

  4. Jolka Monostori

   Nem azoknak hiszek akik Bogdan Laszlot probaljak most befeketiteni. Le vannak fizetve, irigyek arra, hogy mit hozott létre. Szegyelhetnek magukat! Akiknek kozük volt a halalahoz mindanbyiukat büntesse meg az Isten!!!!! Aki tudja ki ez a riporter, az tudja, hogy mire megy ki a " játék". Annyira mocskos a politika, hogy csak aljas hazugsagokra kepes.

  5. Mariska Tátrai

   Szegénykém!! Az első újságírót kellet volna a falu határáig kergetni. Nem dicsekedni, nem osztozkodni!! Csendben tovább dolgozni!! Annyi bőrt húztak le róla, amennyit csak tudtak!! Hát kérem szépen ilyen ez a világ, nem most, mindig ilyen volt!! Ha jön egy tiszta szívű, magából ki indulva, elhiszi, hogy jót akarnak neki!! De nem, csak egy darabot akarnak belőle, amig fialja a pénzt!!!

  6. Sir Mók

   "Hosszú geci" na ennyit a kultúrált falusiakról :-)

  7. Szávai Viktória

   Óh, kérem. Ebben a q*rva országban halálos bűn az önfenntartás. Minden arra megy ki, hogy minél jobban eladósítsák az egyént. Aki nem így tesz azt kikészíti a karhatalom 😔

  8. Fekete Rita

   Az is érdekes, hogy délutàn 3-kor tünt el és majd csak màsnap talàltàk meg. Ebből is látszik, hogy mennyire kereshették.

  9. Fekete Rita

   Az összes pàlyàzati pénz ment a "képviselő testület" zsebébe.

  10. Péter Szőnyi

   Nehéz örökség.

  11. kint verbal

   Szekértábort tud a roma elirányítani . Nem egy magyar falut.

  12. csilla botár

   4 évig kell pihentetni a földet? Megáll az eszem. Aki ilyet mond, az egy cseppet sem ért hozzá.

  13. Krisztián Kovács

   Az elején tény, h jót akart de később őt is elvakította a pénz és a hatalom. Végül belőle is egy korrupt, csaló politikus lett, és ez az amit nem tudott feldolgozni, ezért lett öngyilkos.

  14. László Horváth

   Az utolsó zene címét tudja valaki ? Nem találom. Előre is köszönöm!

  15. Attila Balog

   Amikor alkoholisták nyilatkoznak azt imádom😀az biztos igy van🤔

  16. tibor zotter

   Hogy mondhatnak olyanok véleményt, ítéletet, akik nem ismerték Lacit! Már a cím is prejudikáció. A riport a miérttel miért nem foglalkozik? Szégyen!!!

  17. Zoltán Oláh

   Szavakat adsz az egyszeru falusi emberek szájába. Íranyított kérdésekkel halmozod Őket és a videóvágás ügyes 👎 Amig élt..es megtudta volna védeni magat, addig miert nem jöttél a faluba érdeklődni? A legkreténebb dolog ez amit produkáltál most. ..és Ti is akik nyilatkoztok, mikor segítség kellett beálltatok a sorba és segített. Most meg ferdítve előadjátok a sztorit..mire jó ez?? Méghogy a Ti gondolataitokat folytatta..🤦‍♂️ amíg Ti voltatok a falu élén, addig éhezés,kilátástalanság honolt. Laci reményt adott és mindig tartotta a szavát..ezért is hallgatott rá mindenki. Nyugodjon békében.

  18. SZAKADAR STUDIO

   Cár bombát a falunak. 😘

  19. Zoltan Katona

   Mélyen tisztelt Partizán!Én meg azon gondolkodtam,hogy a Kövérről miért nem csináltatok még műsort??!!féltek tőle?vagy ő talált ki benneteket??mindenkiről van vmi szaftos témátok,de Kövér Házelnök elvtárs mszmp titkár besúgóról semmi..hm ez az igazán Elgondolkodtató...

  20. fiú-FIRKA-lány

   nem is volt cserdi nem is volt csoda... uramjézus...

  21. Amalia Jonas

   Egy őszinte,világos videó Cserdiről ahogy én még nem láttam eddig,sokat mondó a lakosok véleménye,meglátása hiszen valóban ők élnek és élték meg az elmúlt éveket. Sok sikert nekik!

  22. Zsanett Andrea

   Nem szégyellik magukat? Süllyedjenek el.

  23. Gábor Láng

   Ki hitte volna, hogy meg fog bukni a tervgazdaság :D

  24. Krisz Németh

   111 szavazattal polgármester :D és az szinte csak a rokonság :D Szegény falu.

  25. Zsolt Galambos

   Csodálkoztam mindig a Cserdi csodán. De az élet bebizonyította, hogy csak egy illúzió volt, sajnos!

  26. Márió Horváth

   Tényleg ilyen alkoholista csövesek pocskondiáznak egy halott embert?

  27. Anulu

   8:15 adjatok már neki zsebkendőt mert a végén belefolyik a szájába a nedű...

  28. atillalr

   Remek iskolapélda mire képes szenzacióhajhász megtévesztő híripar . Szocialista tervgazdalkodás hatásai de az EUs csatlakozás es károkozásai visszaélesei is megérne par videót . Az ember jelleme es a hatalom viszonya is erősen kisejlik .

  29. Gábor Bartha

   A "testvír" új polgi a mélyprimitívség minden ismérvének megfelel. Jól kicseszett magával Cserdi.

  30. Maria Hartyani

   Katasztrófa 😥

  31. Károly Varga

   Én nagyon kiváncsi lennék arra hogy Bogdán Lászlóról a most negatívan nyilatkozó riport alanyok korábban segítették e a polgármester munkáját? Avagy most így a halála után csak fikázzák mert nem tudja magát megvédeni. Valószínűnek tartom hogy amíg élt ezek az emberek voltak a legnagyobb s......ggnyalói.

  32. Tamas Prokaj

   Nincs úr... Régen volt.

  33. Tamas Prokaj

   Csak mit keres itt.

  34. istvan juhasz

   hugets.info/show/w5F-gdud1IRftH4/vide.html

  35. Gyula Szalai

   Miért nem arról csinálsz riportot aki eltörte a kezed a Ligetben. Félsz, hogy T. Cs kihúzgálja a beled zsici? Abba állj bele, Valton és társai túl kemény, dió?

   1. humanizom

    konstruktív. a kriogenikáról és a világvége-elméletekről is tudnál a kedvemért hasonlóan elmésen beszélni? mindig is foglalkoztattak...

  36. Kovats Nicholas

   4:04 Ez igen. Móricz - Rokonok. :DD

  37. Ervin Pesty

   legutolsó képkocka dohányzik a polgármesternek megválasztott ember már rosszul kezdődik az idő majd megmutatja,hogy alakul a faluban a helyzet

   1. Ervin Pesty

    @Fekete Rita néha,kis mennyiségben,koccintani a családban,ez elmegy,ha riportot készítenek vele akkor ne dohányozzon a kamerába.! otthon se! sehol!jó példát mutasson falus társainak. itt kezdődjön nevelő munkája!értjük?

   2. Fekete Rita

    Dohànyzik? És? Ha tudnàd, hogy hàny polgàrmester fogyaszt rendszeresen alkoholt!

  38. kaktusztea

   Nekem az jött le összegzésképpen, hogy egyedül ment neki a problémáknak és ilyenkor - mint mindig Magyarországon - mindenki más hátradőlt hogy "de jó, ő csinálja". Nem álltak be mellé segíteni, hogy ne egyedül vigye a terhet. Aztán lehet csodálkozni, hogy bedőlt. Ilyenkor nem kívülről kell dícsérni, hogy "de jól csinálja", hanem beállni mellé segíteni. Na ez nem megy a magyaroknak. Várják a csodát, de nem tesznek érte.

   1. Light Artic

    Nem magyarozz..miert te mi vagy? A sajàt csaladja vele egyutt csalt ugy nez ki mit magyarozol? Ballib media tolta az egesz sztorit. Csak a csaladi mutyirol kussoltak.

  39. bogyó

   "Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók." (magyar "hagyomány")

   1. Klára Nemes

    pestisracok.hu/ennyit-a-cserdi-csodarol-eltunt-szazmilliok-bunozo-zugugyved-bebukott-projektek/?fbclid=IwAR1E0dZ3AKIda7lRXBodFrZuY6FxRMPDPtFoVSZq1r4j55a-RpdV1NEearY

   2. Light Artic

    Ugy nez ki itt ő és a csaladja is elég diszno

   3. Kovats Nicholas

    Aki disznók közé keveredik, megeszi a korpát.

  40. laszlo hegedus

   Minden vállalkozás beindítása előtt számításokat kell végezni, hogy lesz profit vagy sem! Ha nincs profit nem szabad belekezdeni, mert annak csőd lesz a vége!

  41. Anatómia

   Hát ez nagyon szomorú, a riporter egy kérdést sem tudott feltenni, hogy ne makogott volna!! Mit várt el az ott élőktől ??

  42. laszloilles52

   Döbbenetes riport. Egyben nagyon szomorú is. Szomorú, mert mindannyian szeretünk hinni a csodákban,... és akkor kiderül hogy az egész csak egy lufi fújás volt hosszú éveken át, ami egyszer csak kipukkant. Mondhatnám azt is, h szélhámosság, de itt a szándék jó volt - legalábbis ezt szeretném hinni. A "savanyító üzem" és mellette az öt éve "pihentetett", gazzal felvert föld egy jelkép. Azé a törvényé, h az álom csak meddő álmodozás marad, ha nem követi unalmas, de kitartó munka. Talán ha vki időben szól, hogy a császár meztelen, talán ha ez a film is évekkel korábban készült volna...

  43. Berki Sándor

   Szégyeljék magukat a videó készitői!

  44. Dániel Oltványi

   A ripoer alatt végig azon gondolkodtam, hogy miért van az, hogy Bogdán László öccsét nem hallottam egyszer sem, illetve nem láttam sohasem, és most a videoban sem látom/ hallom. Azután jött a csattanó.... "a győzelmi beszéd". Nem igazán az a karakter akire szavaznék. Csak nézek magam elé, mert az elhangzottak alapján rajzolódik egy sötét kép! A piti bűnözés lehet, ogy eltünt, de idővel a korrupció megjelent.Rossz érzés látni dugába dölni olyan dolgot, ami korábban inspirált. Köszönöm a tényfeltárást.

  45. László Farkas

   Nagyon jó anyag lett. Kicsit szomorú volt nezni. Kár hogy az ilyen karakterekre nem tudunk vigyazni és a rendszer megtöri őket.

  46. Zsuzsa Takács

   A földet évekig pihentetni? Max.: minden 7. évben 1 évre parlagon hagyni. Rokonok lesznek a képviselők?🤣

  47. Fekete Rita

   Hogy lehet egy tanulatlan ember polgármester?

  48. colon cristobal

   ...ez kicsiben az, ami nagyban az ország!....pénz + fidesz = csalás, lopás, hazugságok!

   1. colon cristobal

    @Csaba Magyar ez most hogy jön ide????

   2. Csaba Magyar

    hugets.info/show/tIGeoZ2b1Wd8yHY/vide.html

  49. Tòth Áron

   Hát pihenni kell a földneknek. Hisz, öreg már!

  50. Light Artic

   Sajàt fajtàja hagyta cserbe. Szarbol nem lesz arany.

  51. Alonso de Hojeda

   Cigányfalu, teljesen mindegy ki mit csinál, ugyanúgy visszacsúsznak a saját szintjükre előbb vagy utóbb. A falu népe pedig elég hülye hogy megválasztotta Bogdán Gyulát, majd megnézhetik most magukat.

  52. Ildy Szi

   A Jóisten üzenete szól ebben a filmben a megszólaltakhoz, hogy "semmit sem tehettek az igazság ellen, csakis az igazságért." "Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri, lelkében pedig kárt vall?" Ha ötvenmillióan hisznek is valami ostobaságban, attól az még ostobaság marad. Jaj annak, aki a jót rossznak mondja, és a rosszat jónak, mert amit vet az ember, azt is fogja learatni! Üzenem a testvérnek, hogy nem az a testvér aki vér szerint az, hanem az a testvér, aki ugyanabban a lelkületben és felfogásban testvér, és nem adja el a lelkét az ördögnek!

  53. CP B

   Egy fecske nem csinàl nyarat. Erről a riportról az Ady vers jut eszembe. A gaz lehùz. Jòk ezek a tènyfeltàrò riportok. Jòl nyomja a Marci, de ne vàgjàtok màr be mikor feljön a gyomorsava. Faszom. Meg Marci gyerek, legyèl egy picit objektívebb. Belebukott a fickò. Tèny. De az is tèny, hogy nagyon manipulatìv riportokat csinàltok, tudàlèkos pofàval. A szemellenzős nezőpont, nem nyitottsàg.

  54. Kelemenimre76

   Köszönöm a feltöltést

  55. Daniel Bodo

   Termelni gyárban lehet. Ez termesztés volna...a kettő nem ugyanaz. A riporter fejlődhetne még...

  56. robert szegedi

   eb és kutya hol parancsra nő a fű újra .mi nem vagyunk az mi nem vagyunk akkorák mi nem értjük azt. -de semmiképen nem tudjuk mi lenne a társadalom fele és az által a kőtelezettség . ha lenin élne . bor-t (közöst) búzát(jövő) békességet (egység) azóta viszont eltelt 30 év .

  57. Julianna Tóth

   Hogy megoszlanak a vélemények ! Itt csak az a borzalom , hogy Ő már nem tud védekezni ! Szerintem nagyon csúnya , hogy most némelyek sárral dobálják ! Az biztos , hogy nagyon nagy teher volt ez Neki ! Nem biztos , hogy megkapott mindenkitől , minden támogatást !

  58. Erzsebet Ferenczi

   Muszáj volt a halála után egy ilyen mûsort csinálni? Miért nem akkor ment le Cserdibe, amíg élt Bogdán László? Miért nem akkor csinált egy ilyen "tényfeltárást"? Szemét dolog ez így.

   1. Just an Element

    Nem, mert ezekből lehet tanulni, többek között hogy ne higgy el mindent az ATV-nek

  59. Tivadarné Hegedüs

   A LEGIGAZABB EMBERT MOST LE AKARJÁK JÁRATNI. BOGDÁN LÁSZLÓ MEGTEHETTE VOLNA AZT IS, HOGY KÉNYELMESEN BEÜL A POLGÁRMESTERI SZÉKBE ÉS MEGVAN A JÓ FIZETÉSE. A FALU EMBEREI MEG CSINÁLJANAK, AMIT AKARNAK. DE LACI VETTE A FÁRADSÁGOT ÉS TANÍTOTTA ŐKET, HOGY LEGYEN MINDEN NAP ÉTEL AZ ASZTALUKON. MOST EZ A HÁLA ÉRTE, HOGY SOKAN LEJÁRATNI AKARJÁK??!! ÉLETÉT ADTA A FALU EMBEREIÉRT!!! MIKOR LACI NEM VOLT OTT, NEM CSINÁLTÁK AZ EMBEREK A TERMELÉST. NYUGODJON BÉKÉBEN, ÉRTÉKES EMBER VOLT!!! AZ ANGYALOK VIGYÁZZANAK RÁ!!!

   1. Sai Akuto

    A tények rasszisták meg igazságtalanok...jah nem.

  60. Gábor Nagy

   Érpatak is hasonlóan járt. Orosz Mihály Zoltán a belét kidolgozta, kivakarta a mocsokból a települést. De ez ma Magyarországon tilos! Lekaraktergyilkolták. Ő még a médiában sem jelenthetett meg, csak gonosztevőként. Pedig társadalomintegrációs szakértőként fel kellett volna használni a megszerzett tudását.

   1. kint verbal

    @B M Bennem az vált rossz érzést mikor két billegő tzigano jön velem szemben a járdán....Egy polgármester a mai Magyarországon nem tehet rendet. A sima közrendőr meg főleg.

   2. B M

    @kint verbal : Rendet csinálni lehet egyenruha nélkül is (polgármesterről, nem pedig katonáról vagy rendőrről van szó), mert ezek a dolgok sokakban rossz emlékeket idéznek, talán nem véletlenül.

   3. kint verbal

    @B M A rend , nem a fán terem. Te hogy képzeled el?

   4. B M

    Mondjuk mellé nem is kellett volna masíroznia mindenféle katonai meg sujtásos bohócruhában.

  61. Gábor Dávid Kiss

   Na ezért kezdem úgy érezni, hogy anarchista vagyok. Tök mindegy melyik oldalom vagy, ugyan úgy szar éri az ember kezét. De annyit hadd jegyezek meg, hogy ez az ember még így is többet tett, mint mondjuk a NER Farkas Flórija, aki milliárdokat rakott el és a kutya sem szól hozzá. Megnéznék ezzel kapcsolatban is egy riportot. Ja, ő még él....

   1. Elemér Milák

    Mindegyik azt rakja el amihez csak hozzáfér! Pl orbán az országot, a falusi polgármester meg a falut.

  62. Konyhája Szopy

   Propaganda👏👏👏

  63. József Vizkeleti

   Az okosék akik itt megmondják a végtelen nagy truvájokat Bogdánròl miért nem csinàlnak paprika meg uborka termelést maguktòl? Nem pontosan èrtem hogy mièrt Bogdán volt a g**i amièrt nem csinàlt nekik lehetőségeket? Bogdán ha hátradőlt volna és nem csinál semmit akkor se lehetne rá mondani semmit mert nem tartozik a sok balfasznak semmivel. Örülhetnek hogy Bogdán egyàltalán megpròbált nekik összehizni vmi munkát vagy azt a hűtőházat. Mindigis mondtam hogy a Bogdán nagyon naiv és pont ezért mert ezek az emberek nem értékelni fogják az ő erőfeszitéseit hanen még ő lesz a g**i amièrt megpróbál vmit összehozni.

  64. DANIEL PAK

   Ennek az alvilági tesónak a megszavazásával aláírtátok a falutok elgettósítását.. Attól még hogy a testvére, nem jelenti azt hogy ugyanúgy gondolkozik vagy hogy ugyanaz az értékrendje. Meg hát a Boxi 🥊 becenév magáért beszél.. A falu rendes embereit nagyon sajnálom

   1. Renáta Béres

    Nekem is ez volt az első gondolatom, Cserdi oda fog jutni, ahol azelőtt volt.

   2. DANIEL PAK

    Sok kékfényt néztem meg ilyenek.. De maradjunk annyiban hogy hallani a hangján meg a stílusán. Adja Isten hogy tévedjek, akkor majd elnézést kérek ha jobbra fordítja a falu helyzetét. De ha a következő cserdis videóban azt halljuk hogy uzsorázás megy már csak meg drogozás akkor Te is elnézést kérhetsz tőlem hogy kételkedtél a jóslatomban

   3. Fekete Rita

    Honnan tudod, hogy alvilàgi?

  65. Magdi Bak

   Nyugodjon békében! Legyen neki könnyű a föld! Sok erőt a cserdieknek!

  66. Zsolt Lilik

   Nyilván egyedül nem lehet szarból várat építeni... próbálta próbálta próbálta évekig... de mindig a lustasággal és a tunyasággal találkozott. Megunta. Elengedte. Feladta. Szerintem már azzal eredményt ért el, hogy a faluban megszűntek a lopások. Bárcsak minden borsodi faluban így lenne...

  67. istván cseh

   Az a döbbenetes,hogy az egész autópálya koncepció,a Magyar mezőgazdaság,és ipar piacra jutására épült,sok-sok ezer milliárd,ezen koncepciót 30 éve az adófizetőkből zsigerelték ki. Sacc/kb a népesség öt millió emberáldozatot adott. Ez arányaiban akár tíz Maot is kitenne(20 millió Kinai éhalált szenvedett).Lehet,hogy nem pontosak az arányok,de most méregből saját fejből írtam,mindenféle számítás nélkül. Hiányolom a pártatlan dokumentum filmet a harminc évről. Az előző rendszer bukását okozta a Bős Nagy Marosi,elhibázott vízlépcső 50 milliárdos tétele.Az viszont nem okozott népesség pusztulást.

  68. hallernorbi

   Viszont úgy beszélt a munkanélküli romákkal, hogy öröm volt nézni. Nem is értettem, hogy a ballib miért sztárolja. Kétségbeesetten keresik a pozitív példát... hiába.

  69. Tóti Zsófi

   Színvonal pont, mint a hirado.hu videója. Hányinger!

  70. Janos Ferencfia

   Mennyire nagyszeru dolog, hogy a kozmunkas ber ketszereseert el lehet ingazni folosleges kutyuket "osszeoperalni", amire semmi szuksege a Vilagegyetemnek. A kezek munkajanak aldasa benne van egy darab paradicsomban, egy kivajt teknoben, egy szepen fonott kosarban, de nincs benne a segelyben..... Bokszi "polgarmester urnak" nem lesz gond krumlit osztani...kamionbol.

  71. Woodman Pierre

   Valakik találtak egy ábrándozó falusi balekot ,akit belebuktattak a mai magyar elit legnagyobb bizniszébe a pályázat mutyiba ! Igaza van a nyugatnak ! Az osztrák határnál kezdődik a balkán .

  72. Allen Varga

   Az első normális anyag amit látok tőled. Mindig így kéne forgatnod, és lenne hiteled a jobb és a baloldalon is. Ez remek riportfilm lett.

  73. Allen Varga

   A tesót elnézve a Cserdi csoda meghalt, egy szarfészek lesz ott két év alatt.

   1. Mess Hun

    Végig az volt, csak a szarzsák média terített rá egy színes szőnyeget. De a szar ott bűzlött végig alatta. A 250 millió sose fog előkerülni csak szólok. Mert ez a lényeg az egészben.

  74. Mess Hun

   Elmondhatnám hogyan szerezte a pénzt a projektjeihez. De aki tudja, úgyis tudja, aki meg nem, az nem is akarja. Halottakról jót vagy semmit. De már életében is csak röhögtem azon a sok hülyeségen, amit összehordtak róla. Ez a riportfilm se érintette a valóságot. Egyébként meg erről a Partizánról eddig se volt jó véleményem, de azért a halottba rúgni kurva bátor a fickó. Amikor meg élt, akkor minden mocsokból kivakarta. Hányinger az egész.

  75. Attila Fekete

   “Halottakról vagy jót, vagy semmit.” Nyugodjon békében.

   1. Tibor Őri

    Kevesen tudják, de így heelyes a közmondás: "Halottról jól vagy semmit." Jól=helyesen. Ergo ha szar ember volt vki, akkor a halála után sem kell szépíteni. Bogdán nem ez a kategória volt, hibáival együtt, - melyikünk nek nincs - többet tett ezért a kurva világért, mint a szarlamenti brigád. Többet, mint akik magára hagyták kihasználták, most a halála után mocskolják. Ezt udorítónak tartom.

  76. Éva Tóth

   A másik oldal. Meglátjuk, maradhat-e. www.mixonline.hu/Cikk.aspx?id=179724&fbclid=IwAR3LZ2dzmC52tX01HnRvMiVz6bl7FxtDuOhzhlyiFCgUQf4H5k9vbGxiebU A dilettáns partizán

  77. Laney Rena

   Tartok attól, hogy lavinaként indulnak meg a negatív megnyilvánulások az egyén, a közösség, mind pedig a média tekintetében. Érdemes szem előtt tartani, hogy Bogdán László hatalmas fába vágta a fejszéjét, s éveken át sikerrel vitt egy gyakorlati síkon is megvalósított eszmei fáklyát. Mindent elért, s nem ért el semmit. Az ő hibája lenne? Tele volt tettvággyal, megvalósítandó tervekkel, célokkal; közben nem volt erős, kitartó hátországa. Tartsuk meg eredményeit, eszméit, személyiségét értéknek, mert csak az követhet el hibát, (ha...) aki megpróbál valamit létrehozni.

  78. Vamuzze x Caari MusicProd

   Persze mert ő előre gondolkodott nagyobba! Savanyító uzemet akart csinálni h az emberek jó penzert dolgozanak !

  79. János Bettenbuk

   Nem ismerem Cserdit!! Viszont amit címként írták ,az egész országra igaz!!!

  80. Tibor Majoros

   Jó emberismerőnek gondolom magam és gyanús nekem ez a Gyula... nagyon gyanús.

  81. Gyula Szkala

   Hol volt hol nem volt ,volt egyszer egy Cserdi nevű álom.........😔

  82. Ákos Hajdók

   leszerepeltél Partizán . egy szar arc vagy pedig nagyra értékeltem sok sok munkádat de itt valamit nagyon benéztél, és szégyelld magad ! hihetetlen hogy pont te nemértettedmeg ezt az egeszet és pont te és pont halála után kezdesz el keselyű tevéknységedbe . köpedelem.

  83. Ádám Lőrincz

   Ajajaja rendesen meg lettünk vezetve. Úgy látszik a végefelé valami nagy gebasz történhetett. Kár az utolsó évekért. A Bogdán Laci eszméletlen szépen és összeszedetten beszélt egy "ő" nem volt a mondataiban. Kicsit ízes volt de még az a pont kellemes. Na a tesója... hát megértem nem akar közszerepelni. Ne ítélj elsőre mondják, de hát azért ezt nehéz megállni.

  84. Lefty

   Habokba már a cserdi csoda, túl is volt hypolva. Isten nyugosztalja Bogdán Lacit.

  85. MrBanano007

   Na, Bogdan Nintendo lett a vezir. Menekuljetek feherek amig lehet!

  86. Marton Bihari

   Helység-helyiség, próbáljuk már meg! Köszi!

  87. Éva Tóth

   Lakatos Lajos írása: "Az elmúlt hetekben egyes médiumok, politikai szerveződések és hangadók elindították Bogdán Laci (halála utáni) karaktergyilkosságát! Míg mások haláluk után díjakat kapnak, addig Lacinak ez jár! A cserdin kívüli világ anno felemelte, közben megvezette és most pedig sárba tiporja! A rosszhiszemű médiumok, hangadók most úgy tálalnak információkat Lacival, Cserdivel kapcsolatban, mintha azok nem lettek volna eddig is nyílvános, kikérhető, közzétehető adatok! Végül is egy elhunyt, védekezésre képtelen emberbe könnyebb belerúgni!? Sejthető volt, hogy ez így lesz! Írhatnak, mondhatnak bármit az én barátomról, de az biztos, hogy jóhiszemű, szeretetteljes, irgalmas, könyörületes, érzékeny, picit talán naív ember volt és persze nem volt tökéletes, mint ahogyan egyikünk sem az! Pár éve egy interjúra készültünk Bogdán Lacival! A stúdió felé haladva kérdeztem tőle: "Miről szeretnél leginkább beszélni? Magadról, faluról, a sikereitekről. . .stb?" Válasz: "Én csak a jóságról szeretnék beszélni! Pe lashipe!" Így is lett! Aztán kaptam tőle még aznap egy jó nagy üveg, méregerős 'lashipe' lecsót, meg egy nagy szatyor cserdi fűszerkeveréket! A pandémiás helyzet első hullámának kezdetén ezerszer felhívott és megkérdezte, hogy segíthet-e valamiben! A lelkemre kötötte, hogy ha szükséget szenvedek az első legyen, aki eszembe jut! Kértem, hogy ne nekem segítsen, hanem egy háromgyerekes rákos anyukának, aki Pécset fekszik a kórházban! Még aznap segített! Ezek után, ha földbe döngölik is a nevét, emlékét én szeretni, tisztelni fogom a barátomat és hírdetem, hogy a jóság, a lashipe ő maga volt! hugets.info/show/rJiDe8uVzI5p1Ho/vide.html hugets.info/show/o5ydociUxYqis5w/vide.html"

   1. Mess Hun

    A magam részéről jó párszor kommenteltem róla, amíg élt, és amikor média próbálta kivakarni a sok mocsokból és példának állítani. Számtalan esetben írtam meg az igazat, ami köszöszönő viszonyban se volt a média állításaival. Most, hogy meghalt, fordult a helyzet. Már nincs értelme, halottakról jót vagy semmit. A média viszont most szembeszáll korábbi önmagával és bátran belerúg a halottba. Ez az a világ, amitől felfordul a gyomrom.

  88. Molnar Riki

   Nincs aki folytatja ez a baj.fogalma se nincs senkinek hogykell.aki tudná hogykell az meg nemtudja az embereket iranyitani.bogdan eszeben volt minden.

  89. Tündérdombi fények

   Kutyából nem lesz szalonna. Remélgyük azé az idősség meg a fiatasság, meg a jövő az Bokszit segéli és félrebeszélések nem lesznek. (...és ez polgármester...)

  90. Ferenc Brandhuber

   Azért a nagy "partizánkodásban" érdemes lenne majd egy videót csinálni tíz év múlva is(ha lesz még egyáltalán Partizán),és aztán levonni a következtetést,hogy mennyire volt fontos ember Bogdán László ! Gyanítom,hogy ennél csak rosszabb lesz. Sajnos nem példa nélküli,hogy egy vezető halála után egy folyamat megszakad. Birodalmak is eltűntek nyomtalanul hasonló okokból. Mennyi ember él Cserdiben egyébként vezetékes víz nélkül körübelül ? Meg tudja mondani egy helybéli ? Borzasztó az a mentalitás,amit Magyarországon az Euópai Uniós pályáztatási rendszer kialakított. Csak azért csinálni,vagy nem csinálni dolgokat mert az "únió pénzt ad rá" egésszen szürreális.

  91. Racz Norbert

   Érdekes és elgondolkodtató riport. Egyet sajnálok. A főszereplő ehhez már nem fűzhet hozzá semmit. Számomra akkor lenne a legkorrektebb. Szét kell nézni az országban, hány és hány település kapott rengeteg pénzt integrációra és felzárkóztatásra, és hány élt ezzel a lehetőséggel. Szerintem az otthon tisztán tartása és maga az integráció nem minden esetben pénz kérdése. Valaha le ült valaki is beszélni a leszakadt cigány gyerekekkel, hogy tanulj mert ez így sehová nem vezet? Valaha beszélt valaki is a leszakadt cigánysággal, hogy barátom ezt másképp is lehet csinálni? SOHA. Ha az önkormányzatok erre támogatást kaptak azt elherdálták. Pár hónapra közmunkát biztosítottak, minthogy vetőmagot vettek volna és megmutatták volna azon embereknek akik esetleg kapát akkor láttak életükbe először, hogy ezt így kell csinálni és ezért kell ezt csinálni.Bocsánat ha ezzel megbántottam valakit de szerintem ez a magyar valóság. Ember a cigány is. Ne csak választáskor legyen megszólítva, hanem a mindennapokban is . Nem milliókkal kell támogatni, hanem az elmúlt 30év leszakadását és kiközösítését megszüntetni. Megtaníttatni velük, hogy a becsületes munka kifizetődő, amit jelenleg senki nem tesz.

  92. Anna maria Kosztandi

   Csak gratulalni tudok Bogdan Gyula polgarmesternek ,de ahogy egyik bacsi mondta ,,hat Lacikam Te vallaltad ,,igy nem lehet elore haladni. Ha csak egy ember huzza a szekeret .Kivanok nagyon-nagyon sok egeszseget a faluban levo embereknek is es Onnek is kedves Gyula, kitartast es turelmet.🤝🍀

  93. bixi84

   Szerintem ha valami félre is ment nála az nem önszántából volt. Bele húzhatták valamibe amit jónak hitt és kiderült hogy lufi. Az hogy nincs gazdálkodás szerintem nem csak rajta múlt. Riportokból nekem elég intelligens embernek tűnt ezt a testvéréről nem tudom elmondani bár nem ismerem, de a beszéde elég árulkodó.

  94. Misha Eli

   Egyedül kevés volt ő mindenre. Sajnos.

  95. Michael Hegedus

   Az a baj hogy az egesz orszag melyszegenysegbe van. Amig nem lesz egy tiszteseges kormany.

   1. atillalr

    Igen de ez álom . Hatalomnak az elnyomás a feladata célja , szocialis ügyek is haszon érdekelt es iparagazatokat működtetnek . Római birodalom szerkezetét másolják és ezt teszi a következő ciklus és évszazad uralma .

  96. alejandroLG92

   Én már azt sem értem, hogy ennek az embernek miért kellett ilyen nagy hűhót csinálni. Szégyen ami ebben az országban megy és szégyen, amit a magyar emberek csinálnak, mivel csak a médiából tájékozódnak. Egy kis ízelítő: Bogdán László-nak sem ért a bőre többet, mint bármelyik másik polgármesteré, mégis egy perces néma csend volt emlékeztetőül a parlamentben, amihez az összes párt egytől egyig asszisztált. Hogy honnan tudom, hogy milyen ember volt? Apámnak a műszakvezetője volt az Elcoteq-ben. Dolgozni nem szeretett amíg csak szalagmunkás volt (anno Nokia). Mikor a magyar a finnektől átvette a gyárat ebből a tagból egyből vezetőt csináltak. Na aztán elkezdtett arcoskodni ordítozott mindenkivel, meg köcsögösködött. De a fél ország sírt, hogy jajj szegény meghalt. Van/volt más kistelepülésen is hasonló polgármester, akit nem kettő hanem 4 cikluson keresztül megválasztottak mindig, mert sokat tett a falujáért és ő is meghalt, mégse tud róla senki. Érdekes nem?!

  97. Szabó Ágnes Klára

   Én ugyan még nem néztem meg a videot, de a kétdéseim amire választ szeretnék kapni: Miért most? Miért Bogdán László halála után? Eddig miért nem álltak elő a tényekkel, az igazsággal? Undorító, képmutató hazug világ amiben élünk. Manipulálnak minket.

  98. Lukacs Piroska

   Sajnos csak mese volt!!!

  99. Lukacs Piroska

   Sajnos csak mese volt !!!!!!